WFI desztillálók

Aqua_Nova-logo-3

A SYNETIC Pharma Kft. a svéd AQUA-NOVA gyógyszeripari WFI (Water For Injection) desztillálók magyarországi hivatalos forgalmazója.

Főleg, – de nem csak – gyógyszeripari ügyfeleinkél komoly igény a gyógyszerkönyvekben meghatározott technológiával működő, injekciós minőségű vizet előállító, desztilláló berendezések használata olyan termékek gyártásánál, ahol a tisztított vizet tartalmazó termék parenterális felhasználásra kerül.

 

Az AQUA-NOVA márka minden tekintetben kifejezetten ilyen célra gyárt elektromos, vagy gőzfűtésű WFI desztillálókat 8 liter/óra kapacitástól akár 8000 liter/óra kapacitásig.

A berendezések működési elvük alapján háromfélék lehetnek:

 

  • Szimpla elektromos desztillálók
  • Kombi rendszerek, melyek felváltva képesek WFI minőségű vizet és tiszta gőzt előállítani
  • Multi rendszerek, melyek egyszerre képesek WFI minőségű vizet és tiszta gőzt előállítani

 

 

Egy WFI desztillálónál – hasonlóan az egyedi építésű PW rendszerekhez- számos olyan üzembehelyezési követelmény, illetve felhasználói igény felmerül, amelyek tisztázása – a gyártás előtt – szoros együttműködést igényel mind részünkről, mind ügyfeleink részéről.

 

A SYNETIC Pharma Kft. mint az AQUA Nova felkészült szakmai partnere az ön rendelkezésére áll ebben a különösen kritikus témában is. További kérdéseivel, vagy problémáival lépjen kapcsolatba velünk személyesen, illetve itt weboldalunkon a KAPCSOLATFELVÉTEL nyomógombon keresztül.