Klinikai tisztított víz rendszerek

Kémai és hematológiai analizátorok tisztavíz ellátása

ALP mentes víz NCCLS, CLSI standards

költségtakarékos megoldások

 

 

Ha Ön klinikai laboratóriumban dolgozik, pontosan tudja mennyire fontos a napi felfokozott munkatempónál, hogy az állandóan dolgozó analizátorok megfelelő minőségű tisztavízellátása biztosított legyen. A nagymennyiségű felhasználás mellett kiemelkedően fontos önnek a hosszútávú működési biztonság elérhető ár/érték arányban. Ráadásul az újabb és újabb napi rutinba kerülő mérési módszerek egyre tisztább és tisztább vizet igényelnek.

Egy klinikai laboratórium tisztavíz felhasználása rendkívül diverzifikált. A nagyfelhasználó automaták mellett szükség lehet még tisztább vízminőségre más mikrobiológiai, molekuláris biológiai, genetikai vizsgálatokhoz.

Egy ilyen összetett rendszer kialakítása nagy szakértelmet kíván, komplex módon figyelembe véve a különböző felhasználói igényeket.

 

A SYNETIC Pharma Kft ebben is az ön partnere. Tudásunkkal és tapasztalatainkkal segítünk megfelelő és megnyugtató választ adni, hosszú távon, problémamentesen, gazdaságosan.

Kérjük problémáival kérdéseivel lépjen kapcsolatba velünk személyesen, illetve itt weboldalunkon a KAPCSOLATFELVÉTEL nyomógombon keresztül.

 

 

 

Kémai és hematológiai automaták tisztavízellátó rendszerei

 

30-220 liter/óra kapacitású SYNETIC CYGNUS RO+EDI rendszerek
Kémai és hematológiai automaták tisztavízellátó rendszerei

 

250- 1000 liter/óra kapacitású SYNETIC RO+EDI rendszerek
Klinikai mikrobiológiai, molekuláris biológiai és genetikai vizsgálatokhoz szükséges tisztavíz rendszerek HUMANCORP kétfokozatú RO+ UP rendszerek

HUMANCORP UP rendszerek

Komplex klinikai laboratóriumi vízhálózatok SYNETIC RO+EDI rendszerek egyedileg tervezett és kivitelezett tároló és elosztó rendszerrel