Szervíz és karbantartás

A szervíz és karbantartási tevékenység  kiemelt fontosságú tevékenység cégünk mindennapi munkájában. A műszaki megbízhatóságtól függetlenül ez az a terület, amelyen keresztül tudjuk bizonyítani ügyfeleinknek felkészültségünket, szakértelmünket és gyorsaságunkat.

A SYNETIC Pharma Kft, NEMCSAK az általa eladott berendezésekre, technológiákra, komplex kiterjedt karbantartási, készenléti szolgáltatást vállal, mind ipari, mind laboratóriumi szinten.

Naprakész fogyóeszköz és alkatrész raktárunk lehetővé teszi, hogy sürgős kérésekre is azonnal reagálni tudjunk.

Karbantartási tevékenységünk fő eleme a PREVENCIÓ, mely által egy komplett technológiai rendszer hosszú távon képes megbízhatóan működni, minimalizált holtidővel, maximalizált gazdaságossággal.

Karbantartási szerződés keretein belül a prevenciós tevékenységek mellett elvégezhető a mérőkörök kalibrációja (nyomás, hőmérséklet, vezetőképesség és áramlásmérők), a részegységek kondicionálása, fertőtlenítése, vegyszeres kezelések, szűrők, modulok, membránok cseréje, a teljes vízrendszer validációja.

Kérjük jelezze, ha igényt tart egy sokoldalú, flexibilis, mindenre kiterjedő karbantartási szolgáltatásra a tőlünk vásárolt berendezésre, technológiára, illetve már meglévő víztisztító rendszerére:

 

 

VISSZA