Szakmai támogatás

Cégünk célja hogy felhasználóit és leendő felhasználóit, ügyfeleit maximális információs támogatásban részesítse, megkönnyítve ezzel napi munkáját, minimalizálva azt az időt, melyet az adott berendezés, vízrendszer gondozásával kell töltenie.

Jelenlegi felhasználóink innen, vagy főoldalunkról el tudják érni az ÜGYFÉLKAPU menüpontot, ahová egyéni belépési kódjuk megadásával tudnak belépni. Itt minden olyan információt megtalálhatnak berendezésük típusának kiválasztását követően, amelyek az üzembehelyezést követő működési időszak alatt szükségesek.

Ilyenek például a szükséges műszaki információk, fogyóeszköz megrendelésekre vonatkozó információk, felhasználói útmutatók és az adott rendszerrel kapcsolatos gyakori kérdések, melyek felmerülhetnek a működés során, de nem igényelnek szervízt.

Leendő ügyfeleink felhasználóbarát módon tudják weboldalunkat használni, a TUDÁSBÁZIS menüpontban pedig fontos információkat találhatnak. Weboldalunk bármely részén proaktív módon kapcsolatba léphetnek velünk indirekt és direkt formában is. Célunk a folyamatos kétoldalú kommunikáció minden ügyfelünkkel.

 

Lépjen velünk kapcsolatba és mi keressük Önt az adott kérdés, probléma, rendszer vagy berendezés tekintetében: