Csőhálózatok építése

Víztisztító berendezéseinkhez technológiai csőrendszereket is építünk. Tároló és elosztó rendszerek szükségesek lehetnek egy laboratóriumi épületben, ahol a mérésekhez, vizsgálatokhoz szükséges tisztított vizet a víztisztító berendezésből egy puffertartályon át a nyomás alá helyezett épületi csőrendszer juttatja el a felhasználókhoz, ahol vagy azonnali felhasználásra kerülhet, vagy további tisztítási technológián haladhat keresztül (pl ultratiszta vízelőállító berendezés).

Egy laborépületben beruházási szempontból fontos lehet, hogy az általános laboratóriumi vízelőállítást nem különálló kisebb víztisztítókkal, hanem egy víztisztítóval és egy megfelelően méretezett és tervezett tároló-elosztó rendszerrel és annak helyes vezérlésével oldják meg. A gazdaságossági szempontok technológiailag is egy optimálisan kihasznált, racionális és kényelmi opciókkal is rendelkező komplex automata rendszerhez vezetnek.

Technológiai tároló-elosztó rendszerek esetében már a gazdaságossági szempontok mellett jelentősebb súllyal esnek latba az alábbi szempontok:

–        Megfelelő anyagminőségből épített tároló-elosztó rendszer, megfelelő tömítésekkel és csatlakozásokkal

–        Teljesen zárt és cirkulált rendszer, mintavételi lehetőségek

–        További technológiák beépítése a minőség megtartására

–        Megfelelően automatizált és kontrollált rendszer

–        Megfelelően kezelt és karbantartott rendszer

Az épületi, illetve technológiai tároló-elosztó rendszerek tervezéséhez számos szempontot szükséges figyelembe venni, amelyhez szakembereink – helyszíni látogatás keretében – egy felmérést végeznek el önnek.

Kérjük válasszon az alábi pontok közül:

Kérem hogy szakemberük vegye fel velünk a kapcsolatot és segítsen pontosítani igényünket

Szeretnék kérni egy helysziní megbeszéléssel, felméréssel és tápvíz mérésekkel egybekötött szaktanácsadást költségmentesen

Kérem küldjenek részünkre egy kérdőívet, mely alapján pontosítjuk elképzeléseinket és kitöltve visszaküldjük Önöknek

 

 

VISSZA