Cégünkről

A SYNETIC-Pharma kft. 2011 tavaszán alakult a SYNETIC Kft. társcégeként. Cégünk neve és mottója – SOLUTIONS TO PURE – kifejezi tevékenységünk lényegét: tisztítási, elválasztási technológiák, eszközök, berendezések az ipar, gyógyszeripar részére. Az ipar mellett súlyozott partnereink az egyetemi és kutatóintézeti laboratóriumok, valamint ÁNTSZ, vízmű, mezőgazdasági és környezetvédelmi laboratóriumok. Termékeink és szolgáltatásaink kiterjednek termelésre és minőségellenőrzésre egyaránt. Idegen nyelvű mottónk oka, hogy a környező országokban is jelen vagyunk, más európai disztributorokat is partnereink, illetve más gyártmányok Közép-kelet Európai képviseletét is ellátjuk.

Cégünk  hat munkatársa 12-17 éves szakmai tapasztalattal bír a saját területén. Termékeink és szolgáltatásaink alkalmazás orientáltak. Ügyfeleink és felhasználóink részére a készmegoldások, termékek mellett egyedi megoldásokat is megvalósítunk, kifejezetten az adott alkalmazásra fókuszálva. Hosszú távú szakmai tapasztalataink lehetővé teszik a gyors, ésszerű, rugalmas probléma kezelést.

Cégünk saját fejlesztésekkel is rendelkezik, melyeket disztribútorokon keresztül sikerrel értékesít a környező országokban is, hozzájárulva ezzel a magyar gazdaság fejlődéséhez.

A „Think globally, Act locally” gondolatot vezérelvnek tekintjük mindennapi munkánk során. A mi interpretációnkban ez azt jelenti, hogy – bízva saját képességeinkben – merünk nagyobb célokat kitűzni és törekedünk arra, hogy mindezeket itthonról valósítsuk meg, illetve hogy tevékenységünk határait úgy tágítsuk, hogy ezzel mindenképpen hozzájáruljunk közvetlen környezetünk fejlődéséhez.

A fentiek alapján cégünk hosszútávú célja kettős. Szakmai bizalom és innováció. Meggyőződésünk, hogy hosszútávú tapasztalatainkra épített szakmai magabiztosság által komoly bizalmat kapunk ügyfeleinktől, akiknek ez viszont biztonságot jelent. A folyamatos töretlen innovációt a társadalom és a gazdaság hajtóerejének tekintjük. Ezenkívül az innováció során egy szimbiotikus kölcsönhatás jut érvényre, nevezetesen, hogy az ügyfeleink felmerülő problémáira adott megoldások mindig új ötleteket szülnek.

Cégünk társadalmi szerepvállalása is kettős. Egy tudományos alapítvány és a Magyar Nemzeti Balett Táncművészeinek szakmai  támogatásával, tudományos és kultúrális téren is hozzájárulunk társadalmunk továbbfejlődéséhez.